Προώθηση ιστοσελίδων

 

Η κατάταξη μιας ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης, και κυρίως στο Google, αποτελεί την  βασικότερη παράμετρο μιας επιτυχημένης παρουσίας στο διαδίκτυο. Η i-Tech Services, με υπευθυνότητα προσφέρει υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων όπως:
•    SEO (Search Engine Optimization)
Η επίτευξη SEO πραγματοποιείται με εισαγωγή λέξεων κλειδιά (meta keywords), τίτλους σελίδων και εσωτερικών links σύμφωνα με τις λέξεις κλειδιά, ετικέτες περιγραφής (alt tags) σε εικόνες – βίντεο, αναβάθμιση pagerank, αναδιάρθρωση κειμένων, κατασκευή σελίδας sitemap κ.α.
•    Social Media
Δημιουργούμε και διαχειριζόμαστε μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (για παράδειγμα facebook, twitter, Linkedin) και κατόπιν την κοινοποιούμε στο target group του προϊόντος ή της υπηρεσίας που θέλετε να προωθήσετε. Σύνδεση της ιστοσελίδας με τα μέσα αυτά ώστε η συνεχής ενημέρωση τους να ενημερώνει και την ιστοσελίδα σας.
•    Newsletter
Ενσωμάτωση και κατασκευή module για διαφημιστικό φυλλάδιο, (Newsletter). Οι επισκέπτες στην σελίδα σας θα μπορούν να κάνουν μια απλή εγγραφή στο newsletter σας και εσείς θα τους ενημερώνετε μέσω αυτών με προσφορές και άλλα ενδιαφέροντα. Η μαζική αποστολή email εξασφαλίζει εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος.
•    Google Analytics
Το Google Analytics αποτελεί μια δωρεάν υπηρεσία της Google για την στατιστική μέτρηση του ιστότοπου σας. Δημιουργούμε για εσάς προσαρμοσμένες αναφορές και μετρήσεις ώστε αργότερα να αξιοποιηθούν για την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.