Κατασκευή ιστοσελίδων

 

H i-Tech Services κατασκευάζει ιστοσελίδες για την προβολή της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο, σχεδιασμένες με όμορφα γραφικά, πλούσιο περιεχόμενο, εύχρηστες και φιλικές με τις μηχανές αναζήτησης (SEO Friendly).

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή στατικών ιστοσελίδων, δυναμικών ιστοσελίδων και e-shop.

Η δημιουργία μιας στατικής ιστοσελίδας είναι η καταλληλότερη και οικονομικότερη λύση αν απλά χρειάζεστε μια παρουσίαση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας στο διαδίκτυο, η οποία δεν θα χρειάζεται να μεταβάλλεται συχνά και το περιεχόμενο της θα παραμένει μικρό και σταθερό. Σε μια στατική ιστοσελίδα τυχόν αλλαγές απαιτούν γνώση προγραμματισμού καθώς δεν διαθέτουν λογισμικό διαχείρισης.

Δημιουργούμε δυναμικές ιστοσελίδες με βάση Open Source CMS Drupal και WordPress. Χρησιμοποιούμε ανοιχτού κώδικα λογισμικό διαχείρισης  διότι θεωρούμε πως τα πλεονεκτήματα της χρήσης του είναι περισσότερα απο την χρήση μιας custom λύσης. Ειδικότερα:

  • Η εγκατάσταση και χρήση λογισμικού ανοιχτού κώδικα (Open Source CMS) είναι δωρεάν και δεν απαιτεί αγορά άδειας χρήσης. Αυτό συνεπάγεται μείωση του κόστους.
  • Τα Open source CMS συνοδεύονται απο μια σειρά plugin, add-on, και modules τα οποία προσθέτουν επιπλέον λειτουργίες στο βασικό CMS ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Επίσης χρησιμοποιούν διαφορετικά templates, τα οποία διαφοροποιούν την εμφάνιση της ιστοσελίδας.
  • Οι σελίδες ανοιχτού κώδικα σας εξασφαλίζουν αυτονομία και επεκτασιμότητα. Σε περίπτωση που χρειαστείτε επέκταση της σελίδας σας (για παράδειγμα από μια σελίδα απλής παρουσίασης σε ένα e-shop) σε μια custom λύση θα πρέπει να απεθυνθείτε στον αρχικό κατασκευαστή της ιστοσελίδας σας κάτι το οποίο σας δεσμεύει, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να απαιτείται επανασχεδιασμός ολόκληρης της ιστοσελίδας. Σε μια σελίδα ανοιχτού κώδικα η επέκταση είναι ευκολότερη και με χαμηλότερο κόστος καθώς όλα πραγματοποιούνται μέσα από την χρήση ειδικών module – plugin που δεν αλλάζουν την δομή του αρχικού CMS και συνεπώς της υπάρχουσας ιστοσελίδας.
  • Οι σελίδες ανοιχτού κώδικά είναι φιλικές πρός τις μηχανές αναζήτησης (SEO Friendly), διαθέτουν εύκολο διαχειριστικό περιβάλλον για τον μέσο χρήστηκαι διαθέτουν μεγάλη ασφάλεια.
  • Όλο και περισσότεροι οργανισμοί και εταιρείες επιλέγουν να κατασκευάσουν την ιστοσελίδα τους με χρήση ανοιχτού κώδικα CMS όπως το CNN, το ebay, η Pizza Hut, τα IKEA, ο Λευκός Οίκος, η Διεθνής Αμνηστία, η Green Peace και πολλοί άλλοι, κάτι το οποίο δείχνει την δυναμική, την εξέλιξη και την ποιότητα τους.

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η κατασκευή ιστοσελίδας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για προσφορά.