Επισκευή Υπολογιστών

 

Η επισκευή υπολογιστών περιλαμβάνει την επιδιόρθωση προβλημάτων τόσο σε επίπεδο υλικού (hardware) όσο και λογισμικού (software). Άμεσα ερχόμαστε στον χώρο σας να επιλύσουμε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τον υπολογιστή σας. Σε περίπτωση που απαιτείται η μεταφορά του υπολογιστή σας στο εργαστήριο μας για την επιδιόρθωση του, αναλαμβάνουμε την μεταφορά του εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Αρχικά εντοπίζουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο υπολογιστής σας με ειδικά διαγνωστικά εργαλεία και κατόπιν σας ενημερώνουμε για την βλάβη και το κόστος επισκευής του υπολογιστή. Σε περίπτωση που συμφωνείτε με το κόστος, προχωράμε άμεσα στην επιδιόρθωση της βλάβης, ενώ παράλληλα πραγματοποιούμε όλες τις πιθανές ενημερώσεις και γονικό έλεγχο (δωρεάν), ώστε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη λειτουργία του. Επίσης σας ενημερώνουμε πλήρως για τα πιθανά αίτια της βλάβης, ώστε να αποφύγετε παρόμοιο πρόβλημα στο μέλλον.

Οι υπηρεσίες επισκευής υπολογιστών που παρέχουμε περιλαμβάνουν:

  • Επιδιόρθωση ή αντικατάσταση ελαττωματικού υλικού όπως:

Μητρική πλακέτα (motherboard) – Σκληρός Δίσκος  - Μνήμη – Τροφοδοτικό – Οπτικά μέσα (DVDRW – BLURAY) – Κάρτα γραφικών (VGA) – Επεξεργαστή (CPU) – Ι/Ο Cards.

  • Επιδιόρθωση ή Εγκατάσταση Λειτουργικού συστήματος (Windows, Linux)

Αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση των σφαλμάτων  καθώς και την διαμόρφωση του λειτουργικού συστήματος του υπολογιστή για βέλτιστη απόδοση και ασφάλεια. Σε περίπτωση που απαιτείται επανεγκατάσταση, εγκατάσταση ή αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος του υπολογιστή ακολουθείτε η εξής διαδικασία:

  • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας (backup) σε περίπτωση που θέλετε να αποθηκεύσετε αρχεία που ήδη υπάρχουν στον υπολογιστή σας.
  • Διαμόρφωση του σκληρού δίσκου (format).
  • Εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος που επιθυμείτε. (Η εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος Windows προϋποθέτει την ύπαρξη γνήσιου αντιγράφου. Η εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος Linux (διανομές Ubuntu / CentOS) δεν απαιτούν άδεια χρήσης διότι είναι λογισμικά ελεύθερου κώδικα.
  • Εγκατάσταση οδηγών (Drivers) για τη σωστή λειτουργία του υλικού του υπολογιστή και των περιφερειακών.
  • Εγκατάσταση των βασικών προγραμμάτων που είναι απαραίτητα για κάθε χρήστη, καθώς και εξειδικευμένου λογισμικού, ανάλογα με τις ατομικές απαιτήσεις σας και τις άδειες χρήσης που διαθέτετε.
  • Αφαίρεση ιών – spyware – trojans

Αναλαμβάνουμε τον εντοπισμό και την αφαίρεση κακόβουλων προγραμμάτων (virus, Trojans, worms, spyware) που υπάρχουν στον υπολογιστή σας με ειδικά προγράμματα. Για να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοιες εισβολές στο σύστημα σας προτείνουμε και εγκαθιστούμε προγράμματα προστασίας. Σε περίπτωση που υπάρχει ενδεχόμενο να χαθούν πολύτιμα αρχεία πριν την διαδικασία προχωρούμε σε δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας ώστε να εξασφαλίσουμε ότι τίποτα δεν θα χαθεί.

Παρέχουμε άμεσα και με χαμηλό κόστος υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Οι υπηρεσίες παρέχονται είτε στο χώρο σας, είτε απομακρυσμένα (εξαρτάται από την υπηρεσία και αν είναι εφικτή η επίλυση με απομακρυσμένη σύνδεση). Με την απομακρυσμένη υποστήριξη η ανταπόκριση είναι αμεσότερη, το κόστος χαμηλότερο και σας δίνεται η δυνατότητα σε μικρό χρονικό διάστημα να έχετε την απάντηση στα ερωτήματα σας και την επίλυση στα προβλήματα που σας παρουσιάζονται. Απαραίτητη προϋπόθεση η σύνδεση ADSL και η φυσική σας παρουσία για να μας δώσετε τους κωδικούς σύνδεσης.

Όλες μας οι υπηρεσίες καλύπτονται με εγγύηση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.